malinux

malinux' lillablogg

Velkommen til malinux' lillablogg — Denne posten er skrevet av malinux —

Dette er altså en lillablogg. Hvorfor lilla? Fargen er hentet fra Ubuntu, som har lilla i temaet sitt. Jeg kommer til å blogge mest om operativsystemet Ubuntu, som f.eks guider og sånt på norsk, men også andre datating. Den andre grunnen er altså at lillablogg ligner på rosablogg, noe denne bloggen ikke er. Jenter kan nemlig blogge om andre ting enn cupcakes, mote og sminke, som for eksempel teknologi og andre nerderier. Nå kan jo ting innen teknologi også være på mote da. Favorittfargen min er tilfeldigvis også lilla.

Denne bloggen vil bli oppdatert med ujevne mellomrom


Categorised as: UkategorisertLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.